Rhum blanc du moulin du loup

Witte Rum – Moulin du Loup

 38,00

Zodra deze witte rum uit de distilleerderij komt, wordt hij verdund en vervolgens snel gebotteld om de ruwe aroma’s van de distilleerderij te behouden.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product

In detail

Zodra hij uit de still komt, wordt deze witte rum verdund en vervolgens snel gebotteld om de ruwe aroma’s van de still te behouden. Deze uniek gearomatiseerde rum is ongerijpt en heeft een alcoholpercentage van 43,5 procent.

Een smaakvolle rum met een subtiele smaak van melasse en wat geroosterde tonen.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Moutarde au pain d'épices

Peperkoek mosterd

Découvrez la Moutarde au Pain d’Épices belge par Aux Vraies Saveurs. Une fusion exquise de moutarde et de pain d’épices, cette délicatesse artisanale est une véritable pépite de tradition culinaire belge. Commandez dès aujourd’hui pour une expérience gustative exceptionnelle.
 3,85
Moutarde au mile et thym

Honing & Tijm Mosterd

Ontdek onze Honing en Tijm Mosterd – Een perfect huwelijk van zoetheid en kruiden. Verfraai je gerechten met onze artisanale kwaliteitsmosterd. Veelzijdig en heerlijk. Bestel nu voor een uitzonderlijke culinaire ervaring.
 3,85

Ben je ouder dan 18 jaar?

Volgens de Belgische wet is het verboden alcoholhoudende dranken te verkopen, te schenken of aan te bieden aan personen jonger dan 18 jaar.