Rhum blanc du moulin du loup

Witte Rum – Moulin du Loup

 38,00

Zodra deze witte rum uit de distilleerderij komt, wordt hij verdund en vervolgens snel gebotteld om de ruwe aroma’s van de distilleerderij te behouden.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product

In detail

Zodra hij uit de still komt, wordt deze witte rum verdund en vervolgens snel gebotteld om de ruwe aroma’s van de still te behouden. Deze uniek gearomatiseerde rum is ongerijpt en heeft een alcoholpercentage van 43,5 procent.

Een smaakvolle rum met een subtiele smaak van melasse en wat geroosterde tonen.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Ben je ouder dan 18 jaar?

Volgens de Belgische wet is het verboden alcoholhoudende dranken te verkopen, te schenken of aan te bieden aan personen jonger dan 18 jaar.

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu