Belmade
De online delicatessenwinkel
100% Belgisch

Beveiligde betaling

Massief karton

Snelle levering

Made in Belgium

Onze categorieën

Ontdek de winkel

Chips
Ganzenlever
Eend
Le gin au yuzu de la distillerie du moulin du loup

Product van het moment

Gin Yuzu

Een Yuzu Gin met een unieke en verrassende smaak! Deze London Dry Gin is gedistilleerd met behulp van een citrusvrucht die zowel subtiel als krachtig is. Deze originele, handgemaakte mix levert een intense Gin op, versterkt door de smaak en frisheid van Yuzu. Het is een unieke combinatie van delicatesse en creativiteit, met als resultaat een vrij droge spirit waar frisheid op de eerste plaats komt.

moulin-du-loup-distillerie-max-1

De distilleerderij Moulin du Loup

Deliciously local

Het begon allemaal in een oude watermolen in Trivières, een klein dorpje in de streek La Louvière in België.

De Moulin du Loup distilleerderij werd geboren uit een passie voor het maken van rum en gin.

Maximilien Hayet, oprichter van Moulin du Loup en gepassioneerd door het maken van deze twee sterke dranken, is altijd geïnteresseerd geweest in scheikunde en wetenschappelijke experimenten. Hoewel hij de theoretische basis van scheikunde aan de universiteit leerde, leerde hij zichzelf distilleren.

Er wordt over ons gepraat!

Vind ons in de media

Over ons

Wie zijn wij?

Belmade bestaat nu bijna een jaar. Het project begon toen Mathieu nog student was in Louvain-la-Neuve. Begonnen als een afstudeerproject, werd de kruidenierswinkel opgericht in februari 2022, net na de opsluiting in Covid. Belmade werd opgericht met één doel voor ogen: de inwoners van ons mooie land kennis laten maken met de Belgische knowhow. Made in Belgium is populair in het buitenland, dus waarom niet direct bij de bron promoten? Wij zijn op zoek naar de beste Belgische producten. Deze producten worden door ons geselecteerd. We ontmoeten elke producent met wie we samenwerken. We hebben nauwkeurig gedefinieerde selectiecriteria om de beste kwaliteit te garanderen voor de producten die we aanbieden. Wij positioneren ons als een premium merk. Dit wordt weerspiegeld in de verpakking van onze relatiegeschenken, die anders is dan alle andere. Een sobere doos omgeven door een satijnen lint, waarvan de inhoud wordt benadrukt op een bedje van gerecycleerde houten friezen.
Mastercard logo.svg
bancontact
Visa Inc. logo.svg 6
Paypal 2014 logo
Sodexo 2008 logo.svg
logo Monizze 2

Profiteer van gratis bezorging!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis bezorging op je volgende bestelling!