Belmade
Online delicatessenwinkel
100% Belgisch

Beveiligde betaling

Massief karton

Snelle levering

Made in Belgium

Onze categorieën

Ontdek de winkel

Onze dozen
Ontdek onze dozen!
Comptoir Sucré
Chocolade, honing, broodbeleg,...
Cellarman's corner
Wijnen, sterke drank en andere alcoholische dranken
Photo Chocolow.jpg e1668680584172

Product van het moment

Chocolade Origineel

Chocolow Original is een chocoladepasta met 75% minder suiker dan traditionelepasta’s! Hoe is dit mogelijk? Dankzij het gebruik van een geheim ingrediënt (de wortel) die een natuurlijke zoetheid brengt. Geen paniek. Bij het proeven valt de smaak van de groente niet op. Dit is een volledig gezond alternatief dat volledig in België wordt geproduceerd, met Belgische producten! Dit is een geweldig alternatief voor klassieke spreads.

Louis Chocolow

Chocolow

Deliciously local

Het is bijna een jaar geleden dat Louis aan het gekke spreidingsavontuur begon. Op zoek naar een alternatief voor traditioneel broodbeleg met een veel lagere hoeveelheid suiker, ontdekte hij dat geen enkel product aan zijn eisen voldeed. Na lang nadenken besloot hij zijn baan in de communicatie op te zeggen om een nieuwe uitdaging aan te gaan, namelijk een broodbeleg op de markt brengen dat lekker smaakt, dat zowel kinderen als volwassenen aanspreekt en dat meer dan 75% minder suiker bevat dan traditioneel broodbeleg.

Er wordt over ons gepraat!

Vind ons in de media

Over ons

Wie zijn wij?

Belmade bestaat nu bijna een jaar.  Het project begon toen Mathieu nog studeerde in Louvain-la-Neuve.  Begonnen als proefschrift, werd de kruidenierswinkel gelanceerd in februari 2022, net na de opsluiting van Covid.  

Belmade werd opgericht met één doel voor ogen: de inwoners van ons mooie land kennis laten maken met de Belgische knowhow.  Made In Belgium is populair in het buitenland, dus waarom niet direct aan de bron herwaarderen? Wij zoeken het beste van het Belgische product.  Deze producten zijn door ons geselecteerd. We ontmoeten elke producent waar we mee werken.  Wij hebben nauwkeurig omschreven selectiecriteria om de beste kwaliteit van de door ons aangeboden producten te garanderen.  

Wij positioneren ons als een premium merk.  Dit wordt weerspiegeld in de verpakking van onze relatiegeschenken, die anders zijn dan alle andere.  Een sobere doos met een satijnen lint eromheen, waarvan de inhoud is uitgestald op een bed van gerecyclede houten friezen.

Mastercard logo.svg
bancontact
Visa Inc. logo.svg 6
Paypal 2014 logo
Sodexo 2008 logo.svg
logo Monizze 2