Carbonnade Flamande Be Apero

Vlaamse carbonade Spread

 4,90 7,90

Herontdek de Vlaamse carbonades met deze spread voor op toast als aperitief of op een goed brood.

Dit product

In detail

Vlaamse carbonade, de trots van de Belgische keuken, dankt zijn naam aan steenkool. De mijnwerkers bereidden het door het vlees in de hete kolen te smoren. Deze niet te versmaden stoofpot met rundvlees en biersaus roept de culinaire tradities en het erfgoed van de Vlaamse mijnwerkers op.

rundvlees, varkensvlees, beer (gewonden, orge), ui, aardappelzetmeel, bruine suiker, peperkoek (seigle, 2%), olijfolie, bruine fond (1,8%), mosterd, kruiden.

Gluten

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu