Terrine au Herve Be Apero

Terrine van Hervekaas

 4,90 7,90

Een heerlijke Herve-kaasterrine om van te genieten op toast als aperitief of op lekker brood.

Dit product

In detail

Hervekaas, met zijn wortels in de provincie Luik, verovert al eeuwenlang de harten van de Belgen. Het is een van de favoriete kazen van het land en wordt gekoesterd om zijn authentieke, krachtige smaak. Het historische erfgoed en de huidige populariteit maken van deze kaas een essentieel onderdeel van de Belgische gastronomie.

varkensvlees, hervekaas (melk), 24,6%), gevogeltelever, room (melk), aardappelzetmeel, gelatine, gevogeltebouillon (0,7%), kruiden.

Lactose

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu