Honing & Gember

 7,90

Een combinatie van honing en gember.

2 op voorraad

Dit product

In detail

Deze bereiding combineert de zoetheid van wilde bloemenhoning met de voordelen van gember. Dit heerlijke mengsel heeft ook een gunstig effect op uw transit.

Deze honing kan op vele manieren worden genoten. In een kopje warme melk, als coulis op een pannenkoek, als marinade op vlees, de mogelijkheden zijn eindeloos en de ene nog verrassender dan de andere.

Profiteer van de kruidigheid van de gember en de zoetheid van de honing om al uw creativiteit te uiten. Voor de zoetekauwen is een goede lepel elke ochtend een uitstekende manier om de dag te beginnen!

 

Dit product bevat honing en gember.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu