Sirop de pomme à la lIégeoise

Luikse siroop

 6,50

Ontdek onze heerlijke Sirop à la Liégeoise, een 100% huisbereid wonder dat met liefde wordt gemaakt van het zonovergoten fruit van het Domaine de la Pommeraie in Gembloux. Elke pot van 450 g is het resultaat van traditionele knowhow die van generatie op generatie wordt doorgegeven.

3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product

In detail

Ontdek onze heerlijke Sirop à la Liégeoise, een 100% huisbereid wonder dat met liefde wordt gemaakt van het zonovergoten fruit van het Domaine de la Pommeraie in Gembloux. Elk potje is het resultaat van traditionele knowhow die van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Deze exquise siroop belichaamt de essentie van de Luikse gastronomie en biedt een explosie van fruitige smaken in elke lepel. Het fruit, met zorg geteeld in de vruchtbare streek van Gembloux, geeft deze siroop een ongeëvenaarde authenticiteit.

Door voor onze Luikse siroop te kiezen, kies je voor een uitzonderlijk product, gemaakt volgens traditionele methodes die de zuiverheid van de natuurlijke smaken bewaren. De pot van 450 g is perfect voor bij het ontbijt, het dessert en nog veel meer.

Steun het lokale vakmanschap en verwen je smaakpapillen met deze zoete schat uit het hart van België. Bestel nu onze Sirop à la Liégeoise en laat je verleiden door de authenticiteit van dit unieke product, een symbool van de culinaire knowhow van de regio Gembloux.

Geconcentreerd sap van gekookte biologische peren (80%) en biologische appels (20%).

Geen suiker toegevoegd.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu