Kumquat de SWET

Kumquat

 10,00

De beste biologische kumquats uit Sicilië, gekookt met Madame Jeannette de Bxl pepers en een variëteit aan Amerikaanse hop: CITRA, welbekend bij bierliefhebbers omdat het in de meeste goede IPA’s zit. Kracht 7/10

5 op voorraad

Dit product

In detail

Kumquat is als een kleine fluorescerende oranje maan die net zijn revolutie heeft voltooid, hij komt terug om ons te verblinden met zijn stralende schoonheid, en explodeert in onze mond als een wolk meteorieten waarvan het enige doel is de middelmatigheid uit te roeien door systematisch dezelfde plek te raken, een steeds diepere krater te graven, en zo een onuitwisbaar spoor achter te laten in het collectieve bewustzijn. BOUM BOUM.
De beste biologische kumquats uit Sicilië, gekookt met Madame Jeannette de Bxl pepers en een variëteit aan Amerikaanse hop: CITRA, welbekend bij bierliefhebbers omdat het in de meeste goede IPA’s zit.
Citra vult de tartheid en frisheid van kumquat aan en corrigeert een eventuele overmatige bitterheid.
Het is geen tuning, het is doping; de hop begeleidt het citrusaroma door in dezelfde richting te gaan, het duwt het in het ultraviolet, nog verder, voorbij het echte.

Kracht 7/10

Kumquat, appels, appelazijn, Madame Jeanette peper (Brussel), bronwater, bietsuiker, hop, Guérande zout.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu