Lapin à la gueuze Be Apero

Konijnenspread met geuze

 5,50 8,90

Herontdek konijn in een geuze saus met deze spread voor op toast als aperitief of op een goed brood.

Dit product

In detail

Konijn à la gueuze, een Belgisch gastronomisch genot, vindt zijn oorsprong in de provincie Henegouwen. Dit traditionele recept combineert het malse vlees van konijn met de zuurheid van het emblematische gueuzebier uit de streek, en voegt er een vleugje zoetigheid aan toe met pruimen. Het is een heerlijke combinatie die je smaakpapillen meevoert naar de authenticiteit van Henegouwen.

konijn (20%), varkensvlees, gueuze (orge, tarwe, 20%), ui, pruim, bruine suiker, aardappelzetmeel, mosterd, olijfolie, gevogeltebouillon, kruiden.

Gluten, mosterd

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu