Gin yuzu de la distillerie du moulin du loup

Gin Yuzu – Moulin du Loup

 39,00

Een Yuzu Gin met een unieke en verrassende smaak! Een subtiele maar krachtige citrusvrucht wordt uitgenodigd voor de distillatie van deze London Dry Gin.

Dit product

In detail

Een Yuzu Gin met een unieke en verrassende smaak! Een zowel subtiele als krachtige citrusvrucht wordt uitgenodigd voor de distillatie van deze London Dry Gin. Deze originele, ambachtelijke alliantie biedt een intense Gin, versterkt door de smaken en de frisheid van Yuzu. Een unieke en delicate combinatie waarvan de creativiteit leidt tot een vrij droge spirit waar frisheid een plaats heeft.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Moutarde au pain d'épices

Peperkoek mosterd

Découvrez la Moutarde au Pain d’Épices belge par Aux Vraies Saveurs. Une fusion exquise de moutarde et de pain d’épices, cette délicatesse artisanale est une véritable pépite de tradition culinaire belge. Commandez dès aujourd’hui pour une expérience gustative exceptionnelle.
 3,85
Moutarde au mile et thym

Honing & Tijm Mosterd

Ontdek onze Honing en Tijm Mosterd – Een perfect huwelijk van zoetheid en kruiden. Verfraai je gerechten met onze artisanale kwaliteitsmosterd. Veelzijdig en heerlijk. Bestel nu voor een uitzonderlijke culinaire ervaring.
 3,85

Ben je ouder dan 18 jaar?

Volgens de Belgische wet is het verboden alcoholhoudende dranken te verkopen, te schenken of aan te bieden aan personen jonger dan 18 jaar.