sauce Fumado de chez SWET

Fumado

 7,90

De fumado saus is een gerookte hete saus met Habanero pepers en Pimentòn de la Vera. Sterkte: 4/10

7 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product

In detail

Fumado saus heeft een diepe, complexe rooksmaak van de beste gerookte peper ter wereld, gecombineerd met rode uien uit de buurt van Brussel, verse Habanero, appelciderazijn, biologische knoflook, en natuurlijk bruine suiker en een aangepaste mix van kruiden.

Veelzijdig genoeg om in bijna elk gerecht te gebruiken. Het is de favoriete saus van vegetariërs omdat hij doet denken aan de smaak van gebarbecued vlees.

Pimentòn de la vera” is een beschermde oorsprongsbenaming (BOB) uit Extremadura in Noord-Spanje. Deze Spaanse peper wordt net na de oogst veertien dagen gedroogd in eikenhoutrook, wat hem zo’n rijke smaak geeft. In tegenstelling tot chipotle bevat het geen kunstmatige smaakstoffen of toevoegingen van welke aard dan ook. Het is pure rook.

Sterkte: 4/10

Rode uien, ciderazijn, Habanero pepers, bronwater, bruine suiker, pimentòn de la Vera , knoflook, Guérande zout, kruiden.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00