sauce Fumado de chez SWET

Fumado

 7,90

De fumado saus is een gerookte hete saus met Habanero pepers en Pimentòn de la Vera. Sterkte: 4/10

24 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product

In detail

Fumado saus heeft een diepe, complexe rooksmaak van de beste gerookte peper ter wereld, gecombineerd met rode uien uit de buurt van Brussel, verse Habanero, appelciderazijn, biologische knoflook, en natuurlijk bruine suiker en een aangepaste mix van kruiden.

Veelzijdig genoeg om in bijna elk gerecht te gebruiken. Het is de favoriete saus van vegetariërs omdat hij doet denken aan de smaak van gebarbecued vlees.

Pimentòn de la vera” is een beschermde oorsprongsbenaming (BOB) uit Extremadura in Noord-Spanje. Deze Spaanse peper wordt net na de oogst veertien dagen gedroogd in eikenhoutrook, wat hem zo’n rijke smaak geeft. In tegenstelling tot chipotle bevat het geen kunstmatige smaakstoffen of toevoegingen van welke aard dan ook. Het is pure rook.

Sterkte: 4/10

Rode uien, ciderazijn, Habanero pepers, bronwater, bruine suiker, pimentòn de la Vera , knoflook, Guérande zout, kruiden.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu