Rustieke Fusilloni Salade met Pistou, Berenknoflook en Walnoten
De ingrediënten
Fusilloni Rustici Eggusto
Pistou à l’ail des ours Jeya
Huile de noix Nok
Cerises de mozzarella
Tomates cerises
Roquette
Noix concassées de Nok
Sel et poivre
En optie: Pikante MadMax of MadMax Mild
De stappen
De Fusilloni beetgaar koken.
Laat ze afkoelen
Kraak de noten grof
Meng met de pistou, walnootolie, mozzarella-kersen, gehalveerde kerstomaatjes, rucola en fijngemaakte walnoten.
Maak op smaak met zout en peper.
Little Plus: Voeg een drupje MadMax of MadMax Mild olie toe om nog meer warmte aan je gerecht toe te voegen.
De gebruikte producten
Pistou – Berenknoflook
Pistou Berenknoflook Jeya – 100% natuurlijke biologische specerij gemaakt met wilde berenknoflook. Kruidachtige smaak, zachte textuur, perfect voor pasta, vlees, vis en aperitief.
Biologische walnootpitten van de nOk-coöperatie in Gembloux. Ze zijn rijk aan omega-3, proteïnen en antioxidanten, worden met de hand gebroken en verpakt in recycleerbare zakjes.
Ontdek Fusilloni Rustici Eggusto, een artisanale pasta gemaakt van steengemalen Italiaanse harde tarwe. Hun gedraaide vorm is perfect voor dikke, smakelijke sauzen!
€ 4,00 – € 19,90
Opties selecteren
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Walnootolie
Ontdek de biologische walnootolie van Nok, een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in ambachtelijke en biologische producten. Ze wordt koud geperst en verrijkt je gerechten met haar delicate, natuurlijke smaak!