Rustieke Fusilloni Salade met Pistou, Berenknoflook en Walnoten

De ingrediënten

  • Fusilloni Rustici Eggusto

  • Pistou à l’ail des ours Jeya

  • Huile de noix Nok

  • Cerises de mozzarella

  • Tomates cerises

  • Roquette

  • Noix concassées de Nok

  • Sel et poivre

  • En optie: Pikante MadMax of MadMax Mild

De stappen

  • De Fusilloni beetgaar koken.

  • Laat ze afkoelen

  • Kraak de noten grof
  • Meng met de pistou, walnootolie, mozzarella-kersen, gehalveerde kerstomaatjes, rucola en fijngemaakte walnoten.

  • Maak op smaak met zout en peper.

  • Little Plus: Voeg een drupje MadMax of MadMax Mild olie toe om nog meer warmte aan je gerecht toe te voegen.

De gebruikte producten

Pistou Ail des ours de la société Jeya

Pistou – Berenknoflook

Pistou Berenknoflook Jeya – 100% natuurlijke biologische specerij gemaakt met wilde berenknoflook. Kruidachtige smaak, zachte textuur, perfect voor pasta, vlees, vis en aperitief.
 6,90
Cerneaux de noix Belge de chez Nok Bio

Rauwe walnoten

Biologische walnootpitten van de nOk-coöperatie in Gembloux. Ze zijn rijk aan omega-3, proteïnen en antioxidanten, worden met de hand gebroken en verpakt in recycleerbare zakjes.
 2,50
Fusilloni Rustici de Eggusto

Fusilloni Rustici

Ontdek Fusilloni Rustici Eggusto, een artisanale pasta gemaakt van steengemalen Italiaanse harde tarwe. Hun gedraaide vorm is perfect voor dikke, smakelijke sauzen!
 4,00 19,90
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Huile de noix Nok

Walnootolie

Ontdek de biologische walnootolie van Nok, een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in ambachtelijke en biologische producten. Ze wordt koud geperst en verrijkt je gerechten met haar delicate, natuurlijke smaak!
 9,00