Yuzuettes

Yuzuettes

 7,90

Ontdek de Yuzuettes de Clarembeau, een exquise fusie van gekonfijte Yuzu-schil en 70% pure chocolade, met passie gemaakt door een klein lokaal bedrijf in Gembloux, voor een onvergetelijke smaakervaring.

20 op voorraad

Dit product

In detail

Welkom in de exquise wereld van Clarembeau Yuzuettes, een artisanale creatie van het bedrijf uit Gembloux dat bekend staat om zijn expertise en toewijding aan kwaliteit. Deze lekkernijen zijn een perfecte samensmelting van gekonfijte Yuzu-schil en intense 70% pure chocolade en bieden een onvergetelijke smaakervaring.

Productkenmerken:

Gekonfijte Yuzu Schors: Zorgvuldig geoogste, gekonfijte Yuzu schil voegt een exotische citroenachtige noot toe, in balans tussen zuurheid en zoetheid, voor een unieke zintuiglijke ervaring.
70% pure chocolade: Elk hapje is gewikkeld in een pure chocolade van uitzonderlijke kwaliteit, die zorgt voor een diepe rijkdom en een smeltzachte textuur die de frisheid van de Yuzu perfect aanvult.
Ambachtelijke productie: De Yuzuettes van Clarembeau zijn het resultaat van het nauwgezette werk van dit kleine lokale bedrijf, dat met passie en toewijding uitzonderlijke producten creëert.
Lokale oorsprong: Het stadje Gembloux, de geboorteplaats van Clarembeau, is het decor waar deze lekkernijen tot leven komen. Elke hap weerspiegelt het terroir en de authenticiteit van deze streek.
Waarom kiezen voor de Yuzuettes van Clarembeau?

Een unieke reis door de smaak: Laat je meevoeren door de samensmelting van smaken van yuzu en pure chocolade, een ervaring die je smaakpapillen zal prikkelen.
Ambachtelijk product: Steun een klein lokaal bedrijf en geniet van het vakmanschap achter elke Yuzutte.
Ideaal als cadeau: De elegant verpakte Yuzuettes van Clarembeau zijn het perfecte geschenk voor liefhebbers van chocolade en unieke smaakervaringen.
Trakteer uzelf of uw geliefden op een uitzonderlijke gastronomische pauze met Clarembeau Yuzuettes. Bestel nu en ontdek het perfecte huwelijk van exotisch fruit en rijke chocolade.

Donkere chocolade (cacaomassa, rietsuiker, cacaoboter), gekonfijte yuzu (yuzu, suiker).

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00