Witte pe

 6,50 10,00

Geef je gerechten een exotisch tintje met onze witte peperkorrels die op het eiland Madagaskar groeien. Het zal al je gerechten verbeteren met zijn rijke, intense smaken.

Dit product

In detail

Witte peperkorrels – Exotische smaak voor je favoriete gerechten

Geef je gerechten een exotisch tintje met onze witte peperkorrels die op het eiland Madagaskar groeien. Het zal al je gerechten verbeteren met zijn rijke, intense smaken.

Ze worden duurzaam en eerlijk geteeld en geven je niet alleen een uitzonderlijke smaak, maar ook de voldoening dat je lokale boeren hebt geholpen.

Rijke, intense smaak die alle soorten gerechten verbetert.

Duurzaam en eerlijk geteeld op het eiland Madagaskar.

Vers verpakt om kwaliteit en versheid te garanderen.

Aanbevolen gebruik

Ideaal om een vleugje smaak en textuur toe te voegen aan je vlees-, vis-, groente- en soepgerechten. Het kan ook gebruikt worden ter vervanging van zwarte peper in marinades en dressings. Om de smaak optimaal te benutten, raden we aan om het voor gebruik vers te malen.

Witte peper

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Eende Terrine met Sinaasappel

Terrine van eend met sinaasappel

Met de eendenterrine met sinaasappel van Ferme de la Sauvenière wordt elke proefervaring een bijzonder moment, gekenmerkt door authenticiteit en rijke smaken. Verwen jezelf met dit uitzonderlijke product en deel een stukje van ons terroir met elke hap.
 6,00
Truite au piment d'espelette

Forel met Espelettepeper

Liefhebbers van exquise smaken zullen blij zijn met de Espelette chilli forelpasta, een subtiele en smakelijke creatie die de versheid van zorgvuldig gekweekte forel perfect combineert met de betoverende hitte van Espelette chili.
 5,60