Gousses de Vanille de Madagascar

Vanillestokjes

 10,00 49,00

Bourbon vanille is de vrucht van een plant uit de orchideeënfamilie en gedijt op de zachte warmte van de zon, regen en een hoge luchtvochtigheid om zijn zoete geur af te geven.

Dit product

In detail

De krachtigste en meest verspreide vanille groeit aan de oostkust van Madagaskar, geconcentreerd langs de kust tussen Sambava en Manakara.

Bourbon vanille is de vrucht van een plant uit de orchideeënfamilie en gedijt op de zachte warmte van de zon, regen en een hoge luchtvochtigheid om zijn zoete geur af te geven.

Deze vanillebonen uit Madagaskar, die erg gewild zijn om hun fruitige aroma’s, zijn van uitzonderlijke kwaliteit en geven een exotische toets aan al je gerechten.

Zijn donkerbruine tot zwarte kleur en vlezige, soepele peulen geven hem een zeer krachtig aroma.

Deze unieke vanille ontwikkelt aroma’s van pruimen en cacao die je smaakpapillen zullen verrukken.

Om het te gebruiken, open je de peul meestal in de lengte en verwijder je de kleine zwarte boontjes om ze rechtstreeks aan het recept toe te voegen.

De peulen zijn heel en flexibel en kunnen buiten het bereik van lucht, warmte en licht bewaard worden.

Ze geven een heerlijke smaak aan al je gerechten, of ze nu zoet of hartig zijn, en zijn prachtig versierd met hun zwarte zaden.

Madagaskar Bourbon vanille

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Eende Terrine met Sinaasappel

Terrine van eend met sinaasappel

Met de eendenterrine met sinaasappel van Ferme de la Sauvenière wordt elke proefervaring een bijzonder moment, gekenmerkt door authenticiteit en rijke smaken. Verwen jezelf met dit uitzonderlijke product en deel een stukje van ons terroir met elke hap.
 6,00
Truite au piment d'espelette

Forel met Espelettepeper

Liefhebbers van exquise smaken zullen blij zijn met de Espelette chilli forelpasta, een subtiele en smakelijke creatie die de versheid van zorgvuldig gekweekte forel perfect combineert met de betoverende hitte van Espelette chili.
 5,60