Tsurai

 10,00

De Tsurai saus is gemaakt van de beste Brusselse Kimchi. Het zal alle fans van de Aziatische keuken aanspreken. Sterkte 5/10

4 op voorraad

Dit product

In detail

De Tsurai saus is gemaakt van de beste Brusselse Kimchi. Het zal alle fans van de Aziatische keuken aanspreken.

Umamido is gewoon de beste plek voor goede ramen in Brussel, veruit onze favoriet. Alles is huisgemaakt, met de hand, met de beste verse ingrediënten… Vreemd genoeg spreekt het tot ons :))

Door met hen te praten leerden we dat hun kimchi niet alleen supergoed is, maar ook heel bijzonder. Ze maken het zelf al bijna 9 jaar met hetzelfde geduld en dezelfde methode, en het is dit proces dat gek is: elke nieuwe partij wordt begonnen met een klein deel van de vorige, zodat de gisting vanaf het begin levendig is.

Hun kimchi bestaat deze maand 9 jaar, en voor zijn verjaardag brengen wij er hulde aan met een magische saus: TSURAI, gemaakt in zeer kleine hoeveelheden (400 flessen).

Na weken van testen was het recept vanzelfsprekend: Kimchi, rijpe lokale peren, Brusselse Habaneros gemarineerd gedurende 6 maanden in biologische alcoholazijn, en ambachtelijke witte miso.

Een subtiel evenwicht tussen de complexiteit van de gisting, de zoetheid van de peren en de kruidigheid van de Habaneros, die de intense smaak van de kimchi versterkt.

Een golf van smaak, klaar om over elke tafel te breken.

Sterkte 5/10

Kimchi Umamido (kool, zout, wortel, ui, garnalen, rode peper, gember, suiker, water, ansjovis, knoflook, tarwe, alcohol, zeezout, oester), Peren, Witte azijn, Habanero peper (Brussel), Witte miso (soja, rijst, zout, alcohol)

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Jalapeno Madmax

Jalapeños MadMax

Deze pepers groeien oorspronkelijk in Mexico en staan bekend om hun heerlijke smaak en gemiddelde hitte. Ze zijn zo lekker dat je ze zo uit het potje kunt eten (probeer het maar eens!).
 9,10
MadMax Mild

MadMax milde olie

De milde versie van Madmax. Minder MAD maar meer smaak met precies de juiste hoeveelheid pit.
 19,95