Chips Truffe Rebel

Truffel 125gr.

 3,60

Ontdek de elegantie van Rebel Truffle Chips, een exquise samensmelting van Belgisch vakmanschap en echte zomertruffels.

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product

In detail

Ontdek de ultieme smaak met onze Rebel Truffelchips, een exclusieve Belgische creatie die verkrijgbaar is op onze e-commercesite die gespecialiseerd is in lokale Belgische producten. Deze knapperige genotsklompjes, zorgvuldig gemaakt door Rebel, gevestigd in Geer, België, combineren de authentieke Belgische smaak met de verfijning van echte zomertruffels.

Dompel jezelf onder in een ongeëvenaarde smaakervaring met onze Truffelchips, zorgvuldig bereid door Rebel, een Belgische ambachtsman toegewijd aan culinaire uitmuntendheid. Elke partij van deze luxueuze chips is doordrenkt met de aardse, houtachtige aroma’s van zomertruffels, wat zorgt voor een uitzonderlijke smaakervaring bij elke hap.

Geniet van het perfecte huwelijk tussen Belgische authenticiteit en truffelverfijning met onze Rebel Truffelchips, exclusief verkrijgbaar op onze e-commercesite gewijd aan Belgische producten. Bestel nu voor een unieke gastronomische ervaring die de expertise van Rebel combineert met de rijkdom van Belgische zomertruffels. Verhoog je gastronomische momenten met deze uitzonderlijke chips.

Grondappelen, maïzena, truffelaroma, gedehydrateerde zomertruffel.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu