Chips Truffe Rebel

Truffel 125gr.

 3,60

Ontdek de elegantie van Rebel Truffle Chips, een exquise samensmelting van Belgisch vakmanschap en echte zomertruffels.

9 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product

In detail

Ontdek de ultieme smaak met onze Rebel Truffelchips, een exclusieve Belgische creatie die verkrijgbaar is op onze e-commercesite die gespecialiseerd is in lokale Belgische producten. Deze knapperige genotsklompjes, zorgvuldig gemaakt door Rebel, gevestigd in Geer, België, combineren de authentieke Belgische smaak met de verfijning van echte zomertruffels.

Dompel jezelf onder in een ongeëvenaarde smaakervaring met onze Truffelchips, zorgvuldig bereid door Rebel, een Belgische ambachtsman toegewijd aan culinaire uitmuntendheid. Elke partij van deze luxueuze chips is doordrenkt met de aardse, houtachtige aroma’s van zomertruffels, wat zorgt voor een uitzonderlijke smaakervaring bij elke hap.

Geniet van het perfecte huwelijk tussen Belgische authenticiteit en truffelverfijning met onze Rebel Truffelchips, exclusief verkrijgbaar op onze e-commercesite gewijd aan Belgische producten. Bestel nu voor een unieke gastronomische ervaring die de expertise van Rebel combineert met de rijkdom van Belgische zomertruffels. Verhoog je gastronomische momenten met deze uitzonderlijke chips.

Grondappelen, maïzena, truffelaroma, gedehydrateerde zomertruffel.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00