Tortoles Tomates et Basilic

Tortoles – Chimay Bleue

 5,00

Tortoles Verogi zijn de eerste Belgische pasta’s die zonder lactose en alleen op basis van meel en water worden gemaakt.

11 op voorraad

Dit product

In detail

Verogi pasta wordt gemaakt van tarwe die op de boerderij van zijn ouders in Yves-Gomezée wordt geteeld. Het is slechts een paar honderd meter van de plaats waar de grondstof wordt geoogst tot de plaats waar deze wordt verwerkt. Elise maalt haar eigen tarwe om zeker te zijn van de kwaliteit van haar grondstof. Alle pasta is glutenvrij en eivrij.

Geniet van een beperkte editie van Blue Chimay tortole.

De samenstelling van Verogi pasta betekent dat per persoon een kleinere hoeveelheid nodig is dan de traditionele pasta die je in de supermarkt vindt.

Witte harde tarwe, Chimay Blauw bier, rode kool, water, zuiveringszout.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Moutarde au pain d'épices

Peperkoek mosterd

Découvrez la Moutarde au Pain d’Épices belge par Aux Vraies Saveurs. Une fusion exquise de moutarde et de pain d’épices, cette délicatesse artisanale est une véritable pépite de tradition culinaire belge. Commandez dès aujourd’hui pour une expérience gustative exceptionnelle.
 3,85
Moutarde au mile et thym

Honing & Tijm Mosterd

Ontdek onze Honing en Tijm Mosterd – Een perfect huwelijk van zoetheid en kruiden. Verfraai je gerechten met onze artisanale kwaliteitsmosterd. Veelzijdig en heerlijk. Bestel nu voor een uitzonderlijke culinaire ervaring.
 3,85