The Body Blend (graan) 250gr.

 9,00

Voor liefhebbers van een kopje koffie met veel rondheid, een intense body en een subtiele bitterheid. Een mix van Braziliaanse Capricornio met Indonesische robust.

Victime de son succès, revient très bientôt

Dit product

In detail

De Capricornio cafés liggen op de Steenboklijn (vandaar de naam!) en dus vrij ver van de evenaar, waardoor de winters kouder zijn en de gemiddelde temperatuur lager. De koffie zal harder moeten werken om te rijpen, waardoor de zoete smaak toeneemt en er een heel aparte koffie ontstaat.

De regio Oost-Manggarai (ook bekend als Flores) is een van de armste regio’s van Indonesië. ASNIKOM is een plaatselijke coöperatie die zowel arabica- als robustakoffie produceert. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn robusta’s en wordt erkend als een van de schoonste en mooiste ter wereld. Zij gebruiken voor Robusta dezelfde normen en machines als voor Arabica, wat leidt tot een kruidige, zeer volle Robusta, aangenaam bitter door zijn cafeïnegehalte, zoet van chocolade en zeer zuiver. Het is een robusta die de slechte reputatie van deze soort duidelijk kan veranderen.

Capricornio uit Brazilië, Robustas uit Indonesië.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

terrine de campagne de la boucherie gerlaxhe.

Land terrine

Echte boerenpaté bereid door Vincent Gerlaxhe, eigenaar van slagerij Gerlaxhe in Wanze in de regio Luik.
 6,50
tête pressée

Tête pressée vinaigrette

Ontdek de tete pressée met vinaigrette van Slagerij Gerlaxhe.
 6,50
Cart
  • No products in the cart.