Tartinable de boulet liégeois be apero

Gespreide Boulet Liégeois

 4,90 7,90

Herontdek de “boulet liégeois” met dit aperitiefbeleg.

Dit product

In detail

De geschiedenis van de boulet liégeois is geworteld in de culinaire tradities van de provincie Luik in België. Ooit een gerecht voor bescheiden huishoudens, is het uitgegroeid tot het embleem van de lokale gastronomie. Het malse vlees, gestoofd in een saus van Luikse stroop en bier, verrukt nog steeds de smaakpapillen van fijnproevers in Luik.

Varkensvlees, ui, boerenstroop (appel, peer), wijnazijn (sulfieten), rundvlees, aardappelzetmeel, bruine suiker, sultana’s, olijfolie, bruine fond (1,5%), kruiden.

Sulfieten

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu