Pâté au sirop de liège Be Apéro

Paté met Luikse stroop

 4,90 7,90

Een heerlijke paté met kurksiroop om van te genieten als aperitief of op heerlijk boerenbrood.

Dit product

In detail

Luikse siroop, een voorouderlijke lekkernij uit de provincie Luik in België, verovert al generaties lang harten en keukens. Hij wordt gemaakt door fruit langzaam te laten inkoken en heeft een romige textuur en een onvergelijkbare smaak. Het is een essentieel onderdeel van de Luikse gastronomie, het verrijkt zowel zoete als hartige gerechten en symboliseert de liefde voor de Luikse culinaire traditie.

porc, sirop de Liège (13,4%), foie de volaille, oignon, oeuf, fécule de pomme de terre, chapelure (froment), fond de volaille (1,4%), épices, gélatine.

Oeufs, Gluten

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu