Sun Burn

 7,90

Sun Burn is een hete saus met mango en habanero peper. Warmte 8/10.

Uitverkocht

Dit product

In detail

Sun Burn is zo fris en explosief als een grote storm in de tropen. Habanero pepers geteeld op de daken van Brussel zonder chemicaliën, rijpe mango’s, verse knoflook en gember, biologische limoen en een complexe mix van handgemalen exotische kruiden: het is een concentraat van zonneschijn klaar om de meest banale gerechten te transformeren. De combinatie van Spaanse peper en gember verhoogt geleidelijk de pittigheid en geeft een progressieve en aanhoudende stijging van de kracht.

Dit is de eerste SWET-saus, thuis gemaakt in 2019. Handgemaakt in Brussel, met uitsluitend verse ingrediënten.

Veganistisch, vetvrij, weinig calorieën, 100% natuurlijk.

Gebruik: gebraden kip, hummus, gestoomde groenten, zeevruchten, zomerse salades, fish&chips, loempia’s, pad thai… en al het andere.

Warmte 8/10

 

Mango – Ciderazijn – Rode uien – Habanero pepers – Gember – Bronwater – Limoen – Knoflook – Bruine suiker – Guérande zout – Kruiden

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Eende Terrine met Sinaasappel

Terrine van eend met sinaasappel

Met de eendenterrine met sinaasappel van Ferme de la Sauvenière wordt elke proefervaring een bijzonder moment, gekenmerkt door authenticiteit en rijke smaken. Verwen jezelf met dit uitzonderlijke product en deel een stukje van ons terroir met elke hap.
 6,00
Truite au piment d'espelette

Forel met Espelettepeper

Liefhebbers van exquise smaken zullen blij zijn met de Espelette chilli forelpasta, een subtiele en smakelijke creatie die de versheid van zorgvuldig gekweekte forel perfect combineert met de betoverende hitte van Espelette chili.
 5,60