Jacky’s Tour Sausage

 7,00

Ontdek de heerlijke worst La tournée de Jacky van familieslagerij Antoine Muller.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product

In detail

Als eerbetoon aan zijn vader besloot Emmanuel Antoine, zoon van Jacques Antoine, samen met de brouwerij van Rochehaut een bier te ontwikkelen als eerbetoon aan zijn vader, de stichter van de beroemde slagerij. Zo ontstond Jacky’s Tour bier, dat zijn heerlijke smaak aan de worst geeft. De kwaliteit van het gebruikte vlees maakt deze worst tot de bestseller van de kleine familieslagerij.

De productie vindt plaats op maandag. Bestellingen van producten van Antoine-Muller worden aan het eind van de week volgend op de bestelling geleverd om de kwaliteit van het product te garanderen.

Varkensvlees, Jacky’s Tour bier.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu