Droge worst met zwarte knoflook

 1,60

Een heerlijke droge worst met zwarte knoflook.

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product

In detail

De droge worst met zwarte knoflook van Boucherie Antoine Muller wordt volledig met de hand gemaakt in Vresse-sur-Semois, een typisch dorpje in de Belgische Ardennen.

Deze droge worst heeft een zwarte knoflooksmaak die aan het eind voelbaar is. Geproduceerd in een formaat van 50 gram, is het perfect voor een kleine gastronomische snack. De kwaliteit van het vlees dat voor deze worst wordt gebruikt, is duidelijk vanaf de eerste hap. Dit is een product dat echt de knowhow van onze Ardense slagers benadrukt en dat de heerlijke reputatie van onze gezouten vleeswaren heeft gemaakt.

De productie vindt plaats elke maandag. Bestellingen van producten van Antoine-Muller worden aan het eind van de week volgend op de bestelling geleverd om de kwaliteit van het product te garanderen.

Varkensvlees (60%), rundvlees, zout, kruiden, fermenten, rietsuiker, hazelnoten, fibrisol, natuurlijke darmen.

Dit product bevat noten.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00