Droge worst met zwarte knoflook

 1,60

Een heerlijke droge worst met zwarte knoflook.

Uitverkocht

Dit product

In detail

De droge worst met zwarte knoflook van Boucherie Antoine Muller wordt volledig met de hand gemaakt in Vresse-sur-Semois, een typisch dorpje in de Belgische Ardennen.

Deze droge worst heeft een zwarte knoflooksmaak die aan het eind voelbaar is. Geproduceerd in een formaat van 50 gram, is het perfect voor een kleine gastronomische snack. De kwaliteit van het vlees dat voor deze worst wordt gebruikt, is duidelijk vanaf de eerste hap. Dit is een product dat echt de knowhow van onze Ardense slagers benadrukt en dat de heerlijke reputatie van onze gezouten vleeswaren heeft gemaakt.

De productie vindt plaats elke maandag. Bestellingen van producten van Antoine-Muller worden aan het eind van de week volgend op de bestelling geleverd om de kwaliteit van het product te garanderen.

Varkensvlees (60%), rundvlees, zout, kruiden, fermenten, rietsuiker, hazelnoten, fibrisol, natuurlijke darmen.

Dit product bevat noten.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu