Miel Eucalyptus

Eucalyptushoning

 7,90 8,35

Eucalyptushoning heeft een unieke smaak, met een frisse, muntsmaak die goed past bij warme dranken of infusies.

Dit product

In detail

Een honing met houtachtige, gekarameliseerde smaken

Kies voor biologische eucalyptushoning, een milieuvriendelijk product.

Ecologische oorsprong : De biologische eucalyptushoning uit Madagaskar wordt geproduceerd met respect voor het milieu en de lokale biodiversiteit.

Slijmoplossende eigenschappen : Deze honing heeft slijmoplossende eigenschappen die helpen om de luchtwegen vrij te maken en hoest en bronchitis te verlichten.

Unieke smaak: Eucalyptushoning heeft een unieke smaak, met een frisse, muntachtige smaak die goed past bij warme dranken of infusies.

Hoe moet Eucalyptushoning gebruikt worden?

Eucalyptushoning wordt aanbevolen voor mensen die last hebben van hoest of bronchitis. Het kan gebruikt worden om warme dranken of infusies te zoeten, en kan ook rechtstreeks genomen worden om ademhalingssymptomen te verlichten. Het is ook een bron van vitaminen en mineralen en kan gebruikt worden als suikervervanger in gezonde recepten. Het is ook milieuvriendelijk, want het wordt op ecologische wijze geproduceerd, zonder chemicaliën of pesticiden.

Honing en eucalyptus

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu