Rillettes de canard de la ferme de la Sauvenière

Rillettes van eend

 6,50

Heerlijke eendenrillettes van Ferme de la Sauvenière.

12 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product

In detail

Rillettes worden gemaakt van eendenvlees dat in een ketel wordt gekookt. Het vlees wordt dan fijngehakt en gemengd met een kleine hoeveelheid eendenvet, wat ervoor zorgt dat de rillettes een romige textuur hebben zonder te vet te zijn.

Ferme de la Sauvenière is een eendenboerderij met vrije uitloop. Ze zijn gevestigd in Florennes in de regio Namen. Ze maken alle bereidingen afkomstig van hun eendenboerderij zelf, met de beste knowhow. Ferme de la Sauvenière is een van de laatste overblijvende producenten van traditionele foie gras in België.

Eendenvlees (61%), eendenvet (28%), wortel, selderij, kruiden, zout, peper.

Dit product bevat selderij.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu