Quinoa

 5,00

Quinoa van 100% Belgische biologische landbouw.

1 op voorraad

Dit product

In detail

Quinoa is het eerste product van Graines de Curieux dat 100% biologisch geteeld wordt in België. Het kan worden gegeten als salade (warm of koud) of als bijgerecht, zoals rijst of griesmeel, onze quinoa volgt uw creativiteit.

Quinoa is glutenvrij en bevat alle essentiële aminozuren. Quinoazaden zijn ook rijk aan eiwitten, B-vitaminen, antioxidanten, mineralen en sporenelementen. Deze quinoazaden zijn zeer geschikt voor vegetariërs en iedereen die zijn vleesconsumptie wil verminderen dankzij deze complete eiwitten.

Quinoa

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Eende Terrine met Sinaasappel

Terrine van eend met sinaasappel

Met de eendenterrine met sinaasappel van Ferme de la Sauvenière wordt elke proefervaring een bijzonder moment, gekenmerkt door authenticiteit en rijke smaken. Verwen jezelf met dit uitzonderlijke product en deel een stukje van ons terroir met elke hap.
 6,00
Truite au piment d'espelette

Forel met Espelettepeper

Liefhebbers van exquise smaken zullen blij zijn met de Espelette chilli forelpasta, een subtiele en smakelijke creatie die de versheid van zorgvuldig gekweekte forel perfect combineert met de betoverende hitte van Espelette chili.
 5,60