Pili Pili en poudre

Pili Pili poeder

 6,20 8,10

Kruid je gerechten met onze topkwaliteit Madagaskar Pili Pili. Onze Pili Pili wordt geteeld op het eiland Madagaskar en heeft een unieke, pittige smaak met toetsen van fruit en peper.

Dit product

In detail

Madagaskar Pili Pili – De pittige kick voor al je gerechten

Kruid je gerechten met onze topkwaliteit Madagaskar Pili Pili. Onze Pili Pili wordt geteeld op het eiland Madagaskar en heeft een unieke, pittige smaak met toetsen van fruit en peper.

Onze Pili Pili wordt zorgvuldig met de hand geselecteerd en gesorteerd en staat garant voor superieure kwaliteit en uitzonderlijke versheid.

Onze Madagaskar Pili Pili is de perfecte keuze om een vleugje pit en originaliteit toe te voegen aan al je gerechten, dankzij de uitzonderlijke smaak.

Dit is een specerij die je gerechten kan oppeppen. Pili pili is een zeer populaire specerij in de Madagaskische keuken.

Marineer de pili pili zaden met uien en gember, een snufje peper, een lepel zout en azijn. Perfect bij rood vlees en groentegerechten.

Het is een krachtige Spaanse peper.

Je vindt hem aan tafel bij de lokale bevolking, in alle restaurants met Madagaskische of zelfs Aziatische specialiteiten.

Pili Pili

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Eende Terrine met Sinaasappel

Terrine van eend met sinaasappel

Met de eendenterrine met sinaasappel van Ferme de la Sauvenière wordt elke proefervaring een bijzonder moment, gekenmerkt door authenticiteit en rijke smaken. Verwen jezelf met dit uitzonderlijke product en deel een stukje van ons terroir met elke hap.
 6,00
Truite au piment d'espelette

Forel met Espelettepeper

Liefhebbers van exquise smaken zullen blij zijn met de Espelette chilli forelpasta, een subtiele en smakelijke creatie die de versheid van zorgvuldig gekweekte forel perfect combineert met de betoverende hitte van Espelette chili.
 5,60