Moutarde au pain d'épices

Peperkoek mosterd

 3,85

Découvrez la Moutarde au Pain d’Épices belge par Aux Vraies Saveurs. Une fusion exquise de moutarde et de pain d’épices, cette délicatesse artisanale est une véritable pépite de tradition culinaire belge. Commandez dès aujourd’hui pour une expérience gustative exceptionnelle.

Beschikbaar via nabestelling

Dit product

In detail

Peperkoekmosterd is een van die zeldzame creaties die je alleen in traditionele Belgische keukens vindt. Het belichaamt een perfecte balans tussen de pittige warmte van mosterd en de troostende zoetheid van peperkoek. Stéphane, de getalenteerde ambachtsman achter deze mosterd, heeft de essentie van de traditie behouden en tegelijkertijd een eigentijdse draai gegeven aan deze klassieke smaak.

Waarom kiezen voor Peperkoekmosterd van Aux Vraies Saveurs?

Belgische authenticiteit: Onze peperkoekmosterd is een echte weergave van Belgische authenticiteit. Hij wordt met passie en vakkennis bereid in de keukens van Aux Vraies Saveurs, een bedrijf dat gestoeld is op de culinaire tradities van België.
Unieke ervaring: wanneer je onze peperkoekmosterd proeft, geniet je van een onvergelijkbare smaakervaring. De specerijen in de peperkoek voegen een zoete en pittige toets toe aan je favoriete gerechten, terwijl de mosterd een vleugje kruidigheid biedt.
Culinaire veelzijdigheid: Deze mosterd is niet alleen een saus. Hij kan gebruikt worden om een verscheidenheid aan gerechten te verrijken, van sandwiches tot gegrild vlees en vegetarische gerechten. Het voegt een exquise noot toe aan al je maaltijden.
Ontdek vandaag nog Aux Vraies Saveurs Peperkoekmosterd en dompel jezelf onder in een wereld van authentieke Belgische smaken. Maak van je maaltijden een uitzonderlijke culinaire ervaring door vandaag nog Aux Vraies Saveurs Peperkoek Mosterd te bestellen.

Dit product bevat biologische mosterdzaadjes 70%, water, azijn, peperkoek, honing, knoflook en specerijen.

mosterdzaad

Ook te ontdekken

Jalapeno Madmax

Jalapeños MadMax

Deze pepers groeien oorspronkelijk in Mexico en staan bekend om hun heerlijke smaak en gemiddelde hitte. Ze zijn zo lekker dat je ze zo uit het potje kunt eten (probeer het maar eens!).
 9,10
MadMax Mild

MadMax milde olie

De milde versie van Madmax. Minder MAD maar meer smaak met precies de juiste hoeveelheid pit.
 19,95