Coffret découverte

Ontdekkingsdoos

 16,00

Maak kennis met Belgische producten met deze gastronomische mand!

Dit product

In detail

In deze ontdekkingsbox hebben we zorgvuldig een reeks artisanale producten geselecteerd om je een authentieke en gevarieerde culinaire ervaring te bieden.

Begin je smaakreis met onze Clarembeau Fruit Paste, een zoete lekkernij die smelt in je mond en de kwintessens van Belgisch fruit onthult.

Kruid je maaltijd met onze salsasaus, bereid met verse, lokale ingrediënten voor een smaakexplosie die je smaakpapillen zal prikkelen.

Voor momenten van ontspanning voor een goede film of met het gezin, is onze zak knapperige popcorn er om je tevreden te stellen. Een gastronomische snack om te delen zonder mate.

Met Taglietteeg, een authentiek Belgisch artisanaal product, kan je lekkere en creatieve gerechten creëren. Zijn unieke smaak past perfect bij verschillende bereidingen.

Voor een vleugje gezelligheid dompel je je handen in ons zakje pinda’s, een klassieke en gezellige snack die een knapperige dimensie toevoegt aan je momenten van plezier.

De Coffret Gourmand Découverte is het perfecte geschenk voor wie de gastronomische rijkdommen van België wil ontdekken zonder te besparen. Het is ook een uitstekende optie om nieuwe artisanale kwaliteitsproducten te ontdekken. Bestel nu en laat je verleiden door de diversiteit van lokale smaken tegen een betaalbare prijs. Een gastronomische ervaring die bij elke hap je zintuigen zal prikkelen.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Moutarde au pain d'épices

Peperkoek mosterd

Découvrez la Moutarde au Pain d’Épices belge par Aux Vraies Saveurs. Une fusion exquise de moutarde et de pain d’épices, cette délicatesse artisanale est une véritable pépite de tradition culinaire belge. Commandez dès aujourd’hui pour une expérience gustative exceptionnelle.
 3,85
Moutarde au mile et thym

Honing & Tijm Mosterd

Ontdek onze Honing en Tijm Mosterd – Een perfect huwelijk van zoetheid en kruiden. Verfraai je gerechten met onze artisanale kwaliteitsmosterd. Veelzijdig en heerlijk. Bestel nu voor een uitzonderlijke culinaire ervaring.
 3,85