Coffret découverte

Ontdekkingsdoos

 16,00

Maak kennis met Belgische producten met deze gastronomische mand!

Dit product

In detail

In deze ontdekkingsbox hebben we zorgvuldig een reeks artisanale producten geselecteerd om je een authentieke en gevarieerde culinaire ervaring te bieden.

Begin je smaakreis met onze Clarembeau Fruit Paste, een zoete lekkernij die smelt in je mond en de kwintessens van Belgisch fruit onthult.

Kruid je maaltijd met onze salsasaus, bereid met verse, lokale ingrediënten voor een smaakexplosie die je smaakpapillen zal prikkelen.

Voor momenten van ontspanning voor een goede film of met het gezin, is onze zak knapperige popcorn er om je tevreden te stellen. Een gastronomische snack om te delen zonder mate.

Met Taglietteeg, een authentiek Belgisch artisanaal product, kan je lekkere en creatieve gerechten creëren. Zijn unieke smaak past perfect bij verschillende bereidingen.

Voor een vleugje gezelligheid dompel je je handen in ons zakje pinda’s, een klassieke en gezellige snack die een knapperige dimensie toevoegt aan je momenten van plezier.

De Coffret Gourmand Découverte is het perfecte geschenk voor wie de gastronomische rijkdommen van België wil ontdekken zonder te besparen. Het is ook een uitstekende optie om nieuwe artisanale kwaliteitsproducten te ontdekken. Bestel nu en laat je verleiden door de diversiteit van lokale smaken tegen een betaalbare prijs. Een gastronomische ervaring die bij elke hap je zintuigen zal prikkelen.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pâté au sirop de liège Be Apéro

Paté met Luikse stroop

Een heerlijke paté met kurksiroop om van te genieten als aperitief of op heerlijk boerenbrood.
 4,90 7,90
Tartinable de boulet liégeois be apero

Gespreide Boulet Liégeois

Herontdek de “boulet liégeois” met dit aperitiefbeleg.
 4,90 7,90