Ose – Sprankelend Water met Mandarijn & Hop

 1,70

Een sprankelend water met mandarijn- en hoparoma, gecreëerd door Marc-Edouard Humblet en Martin Volkaerts, chef-kok van restaurant Amandier.

18 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product

In detail

Craft water bedacht door Marc-Edouard Humblet, de zoon van de brouwer van de Bertinchamps brouwerij, en Martin Volkaerts, chef-kok van het Restaurant l’Amandier in Genval en onlangs verkozen tot “Jonge Waalse Chef van het Jaar 2021” door de beroemde Gault&Millau gids.

Dit jonge en sprankelende partnerschap biedt u een water dat is bewerkt als een gerecht… De presentatie, de neus, de mix van smaken en de kruiding zijn allemaal gedefinieerd om u een echte smaakervaring te bieden.

Advies van Martin: Om gekoeld van te genieten en vergezeld van mandarijnenschil.

Dit Ose bruiswater is zeer verfrissend en de smaak is subtiel uitgebalanceerd. Een traktatie voor de smaakpapillen, om op elk moment van de dag van te genieten.

Sprankelend water, natuurlijk mandarijnenextract, Belgische hop, kinine, suiker, citroenzuur.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00