Madagaskar zwarte peperkorrels

 4,50 19,80

Deze peper staat bekend om zijn subtiele aroma en fruitige smaak. Hij komt oorspronkelijk uit de hooglanden van het Rode Eiland en heeft een ideaal groeiklimaat. Het is de perfecte keuze om al je recepten met elegantie en finesse te kruiden.

Dit product

In detail

Zwarte peper uit Madagaskar: de unieke smaak van het rode eiland

Deze peper staat bekend om zijn subtiele aroma en fruitige smaak. Hij komt oorspronkelijk uit de hooglanden van het rode eiland en heeft een ideaal klimaat om te groeien. Het is de perfecte keuze om al je recepten te kruiden met elegantie en finesse.

Een uitzonderlijke zwarte peper, geteeld in Madagaskar voor unieke smaken en onvergelijkbare finesse.

Geteeld in de hooglanden van Madagaskar voor uitzonderlijke aroma’s.

Unieke, subtiele fruitige smaak.

Ideaal om al je recepten elegant te kruiden.

Een zeldzame en kostbare zwarte peper

Gemaakt van zorgvuldig geselecteerde zwarte peperplanten, die met de hand worden geoogst om de kwaliteit en versheid te garanderen. Door zijn zeldzaamheid is het een kostbaar en gewild product voor fijnproevers.

Madagaskar zwarte peperkorrels

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Eende Terrine met Sinaasappel

Terrine van eend met sinaasappel

Met de eendenterrine met sinaasappel van Ferme de la Sauvenière wordt elke proefervaring een bijzonder moment, gekenmerkt door authenticiteit en rijke smaken. Verwen jezelf met dit uitzonderlijke product en deel een stukje van ons terroir met elke hap.
 6,00
Truite au piment d'espelette

Forel met Espelettepeper

Liefhebbers van exquise smaken zullen blij zijn met de Espelette chilli forelpasta, een subtiele en smakelijke creatie die de versheid van zorgvuldig gekweekte forel perfect combineert met de betoverende hitte van Espelette chili.
 5,60