La Perle de Wallonie – Rosé

 22,90

La Perle de Wallonie is een extra brut rosé mousserende wijn.

3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product

In detail

La Perle de Wallonie is een vintage blend van de druivenrassen REGENT, PINOTIN en CABERTIN. Deze “Extra brut” cuvée is uniek in haar soort.
De druiven worden delicaat met de hand geplukt en de lange rijping op latten geeft een schuimwijn wijn met elegantie en finesse en een subtiel aroma van rood fruit.
De feestelijke bubbels met een opmerkelijke persistentie in de mond brengen u, met hun frisse en delicaat fruitige noten, een kostbaar moment vol frisheid en puur genot.

Het alcoholgehalte is 12%.

Serveer gekoeld (6/8°).

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Ben je ouder dan 18 jaar?

Volgens de Belgische wet is het verboden alcoholhoudende dranken te verkopen, te schenken of aan te bieden aan personen jonger dan 18 jaar.

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu