La Perle de Wallonie – Rosé

 22,90

La Perle de Wallonie is een extra brut rosé mousserende wijn.

8 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product

In detail

La Perle de Wallonie is een vintage blend van de druivenrassen REGENT, PINOTIN en CABERTIN. Deze “Extra brut” cuvée is uniek in haar soort.
De druiven worden delicaat met de hand geplukt en de lange rijping op latten geeft een schuimwijn wijn met elegantie en finesse en een subtiel aroma van rood fruit.
De feestelijke bubbels met een opmerkelijke persistentie in de mond brengen u, met hun frisse en delicaat fruitige noten, een kostbaar moment vol frisheid en puur genot.

Het alcoholgehalte is 12%.

Serveer gekoeld (6/8°).

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00

Ben je ouder dan 18 jaar?

Volgens de Belgische wet is het verboden alcoholhoudende dranken te verkopen, te schenken of aan te bieden aan personen jonger dan 18 jaar.