Kruidenthee – Zonneschijn (Ontspanning)

 8,90

Dompel jezelf onder in een wereld van zonnige smaken met onze Rayon de Soleil kruidenthee, een heerlijk kleurrijke infusie die de smaakpapillen prikkelt met zijn heerlijke citroen- en anijsnoten.

Beschikbaar via nabestelling

Dit product

In detail

Dompel jezelf onder in een wereld van zonnige smaken met onze Rayon de Soleil kruidenthee, een heerlijk kleurrijke infusie die de smaakpapillen prikkelt met zijn heerlijke citroen- en anijsnoten. Ontworpen om overeten te verzachten of gewoon om je een welverdiend moment van ontspanning te geven, is deze veelzijdige kruidenthee je bondgenoot gedurende de hele dag. Als extra bonus kan een enkele dosis van deze kruidenthee tot drie keer gezet worden, zodat je verzekerd bent van een langdurige en zuinige ervaring. Trakteer jezelf vandaag nog op deze zonnestraal in een kopje en laat je meevoeren op een onvergelijkbare smaakreis.

Lemon verbena, agastache, cosmos.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu