Kruidenthee – Winterplezier (Ademhaling)

 8,90

Ontdek onze Winter Pleasure Kruidenthee, een troostende en verkwikkende melange speciaal ontwikkeld om de ontberingen van het koude seizoen aan te kunnen.

1 op voorraad

Dit product

In detail

Ontdek onze Winter Pleasure Kruidenthee, een troostende en verkwikkende melange speciaal ontwikkeld om de ontberingen van het koude seizoen aan te kunnen. Deze krachtige melange, gemaakt van spar, vlierbes, marshmallow, citroentijm, rozemarijn, korenbloem en hysop, is je bondgenoot in het stimuleren van je immuunsysteem en zorgt ervoor dat je gemakkelijk blijft ademen tijdens de wintermaanden. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten voor deze kruidenthee staan bekend om hun heilzame werking op de luchtwegen. Gun jezelf een moment van comfort en welzijn met onze Winter Pleasure Kruidenthee.

Spar, vlierbes, marshmallow, citroentijm, rozemarijn, korenbloem, hysop.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu