Kruidenthee – Maanbloemen (vrouwelijke cyclus)

 8,90

Ontdek onze Moonflower Kruidenthee, een melange die speciaal is ontwikkeld om vrouwen op natuurlijke wijze te ondersteunen tijdens hun menstruatie.

2 op voorraad

Dit product

In detail

Ontdek onze Moonflower Kruidenthee, een melange die speciaal is ontwikkeld om vrouwen natuurlijke ondersteuning te bieden tijdens hun menstruatie. Deze krachtige melange, gemaakt van duizendblad, framboos, bijvoet, pepermunt, calendula, kamille en bosbessen, ondersteunt je op milde wijze tijdens je cyclus. De planten die voor deze kruidenthee zijn gekozen, staan al eeuwenlang bekend om hun heilzame eigenschappen voor het welzijn van vrouwen. Trakteer jezelf op natuurlijk, rustgevend comfort tijdens je menstruatie met onze Fleurs de Lunes kruidenthee.

Jaroenblad, framboos, bijvoet, pepermunt, calendula, kamille matricaria, bosbessen.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu