Kruidenthee – Dromerige nacht (Slaap)

 8,90

Ontdek onze Dream Night kruidenthee, een ontspannende infusie zorgvuldig samengesteld uit een harmonieuze mix van rustgevende planten.

Beschikbaar via nabestelling

Dit product

In detail

Ontdek onze Night of Dreams kruidenthee, een ontspannende infusie zorgvuldig samengesteld uit een harmonieuze mix van rustgevende planten. Gemaakt van lindebloesem, citroenverbena, Roomse kamille, lavendel, korenbloem en papaver, biedt deze kruidenthee je een vredige, herstellende slaapervaring. Dompel je onder in een staat van diepe ontspanning en laat je de hele nacht meevoeren in zoete, vredige dromen. Gun jezelf de rust die je verdient met onze Night of Dreams kruidenthee.

Kalkbloesem, citroenverbena, Roomse kamille, lavendel, korenbloemen, klaprozen.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu