Kruidenthee – Buikdans (Spijsvertering)

 8,90

Dompel jezelf onder in een wereld van welzijn met onze Belly Dance kruidenthee, een heerlijk geurende infusie ontworpen om een optimale spijsvertering te bevorderen.

Beschikbaar via nabestelling

Dit product

In detail

Dompel jezelf onder in een wereld van welzijn met onze Belly Dance kruidenthee, een heerlijk geurende infusie ontworpen om een optimale spijsvertering te bevorderen. Deze melange, samengesteld met kalmerende planten, wekt je spijsverteringsstelsel en herstelt de vitaliteit ervan. Stel je voor dat je buik zich ontspant, klaar om een vreugdedansje te beginnen na elk kopje van deze toverdrank. Gun jezelf een moment van ontspanning en comfort en laat je omhullen door de betoverende aroma’s van deze heilzame kruidenthee.

Citroenmelisse, duizendblad, rozemarijn, malve, calendula.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu