Kruidenthee – Binnentuin (Sereniteit)

 8,90

Ontdek Citysane’s Inner Garden Kruidenthee, een betoverende mix van kalmerende plantaardige ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd om je te helpen opnieuw contact te maken met je innerlijke essentie.

2 op voorraad

Dit product

In detail

Ontdek Citysane’s Inner Garden Kruidenthee, een betoverende mix van kalmerende plantaardige ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd om je te helpen opnieuw contact te maken met je innerlijke essentie. Onze kruidenthee biedt een unieke zintuiglijke ervaring en nodigt je uit om je diepste natuur aan te spreken en je creatieve energie te stimuleren. Laat je meevoeren door de subtiele aroma’s van deze inspirerende en revitaliserende melange.

Zilveren basilicum (Tulsi), roos, korenbloem.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu