Ice tea Mate & Citron de Smile Kombucha

Ice Tea – Mate & Citrus

 2,20

Ontdek deze heerlijke artisanale ijsthee gemaakt in Brussel door de Smile brouwerij, doordrenkt met verkwikkende mate en verfrissende citroen, voor een authentieke smaakervaring die je zintuigen zal prikkelen.

Dit product

In detail

Ontdek het perfecte huwelijk tussen de exotische smaak van mate en de sprankelende frisheid van citroen met onze Maté en Lemon Ice Tea van Smile, een artisanale creatie van de beroemde Brusselse brouwerij. Op zoek naar een dorstlessend drankje dat je zintuigen prikkelt en je meeneemt naar hartje Brussel? Zoek niet verder, want onze Ice Tea belichaamt Smile’s passie voor kwaliteitsvol vakmanschap.

De smaken van Brussel in elke slok

In elk flesje van deze Ijsthee met Maté en Citroen vind je de essentie van Brussel. Maté, met zijn natuurlijke energiegevende eigenschappen, wordt gecombineerd met citroenschil om een drankje te creëren dat subtiel smaken van over de hele wereld combineert. Het is een smaakervaring die je meeneemt naar de pittoreske straatjes van de Belgische hoofdstad, waar elke hoek een nieuwe verrassing onthult.

Artisanale kwaliteit van de Smile Brouwerij

Bij Smile is vakmanschap een traditie, en onze Maté en Lemon Ice Tea is daarop geen uitzondering. Elke partij wordt met zorg bereid, met ingrediënten van topkwaliteit, om bij elke slok een uitzonderlijke smaakervaring te garanderen. De Smile brouwerij staat bekend om haar toewijding aan kwaliteit, traditie en innovatie, wat perfect tot uiting komt in deze heerlijke Ice Tea.

Waarom kiezen voor Smile’s Maté & Citron Ice Tea?

Een verfrissende mix van hoogwaardige ingrediënten.
Handgemaakt in Brussel, de thuisbasis van de Smile brouwerij.
Een unieke combinatie van mate en citroen voor een onvergetelijke smaakervaring.
Perfect om je dorst te lessen op warme dagen, of om op elk moment te genieten van een moment van ontspanning.
Steun een lokale brouwerij met een passie voor vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid.
Laat je verleiden door Smile’s Maté & Citron Ice Tea, nu verkrijgbaar in onze online winkel. Bestel vandaag nog om te genieten van een authentieke smaakervaring en steun een brouwerij die trots is op haar Brusselse roots. Ga met ons mee op een unieke zintuiglijke reis, bij elke slok.

Infusie: Gefilterd water, groene mate (66%), citroengras, citrusschil, physalis, natuurlijk aroma (grapefruit en citroen), goudsbloembloemen, etherische olie van limoen, rietsuiker, citroensap (1,2%).

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Moutarde au pain d'épices

Peperkoek mosterd

Découvrez la Moutarde au Pain d’Épices belge par Aux Vraies Saveurs. Une fusion exquise de moutarde et de pain d’épices, cette délicatesse artisanale est une véritable pépite de tradition culinaire belge. Commandez dès aujourd’hui pour une expérience gustative exceptionnelle.
 3,85
Moutarde au mile et thym

Honing & Tijm Mosterd

Ontdek onze Honing en Tijm Mosterd – Een perfect huwelijk van zoetheid en kruiden. Verfraai je gerechten met onze artisanale kwaliteitsmosterd. Veelzijdig en heerlijk. Bestel nu voor een uitzonderlijke culinaire ervaring.
 3,85