Moutarde au mile et thym

Honing & Tijm Mosterd

 3,85

Ontdek onze Honing en Tijm Mosterd – Een perfect huwelijk van zoetheid en kruiden. Verfraai je gerechten met onze artisanale kwaliteitsmosterd. Veelzijdig en heerlijk. Bestel nu voor een uitzonderlijke culinaire ervaring.

9 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product

In detail

Onze Honing & Tijm Mosterd is het resultaat van een subtiel huwelijk tussen gouden honing en geurige tijm. Deze harmonieuze mix biedt een onvergetelijke smaakervaring, waarbij elk ingrediënt zijn eigen persoonlijkheid brengt om een delicate balans van smaken te creëren. De honing brengt een natuurlijke zoetheid en een lichte hint van zoetheid, terwijl de tijm aromatische diepte en een lichte kruidachtige noot toevoegt.

Waarom kiezen voor onze Honing & Tijm Mosterd?

Uitzonderlijke kwaliteit: Voor ons is kwaliteit de sleutel. Onze Honing & Tijm Mosterd wordt met zorg gemaakt, met alleen de beste ingrediënten. Het resultaat is een ambachtelijke mosterd die opvalt door zijn finesse en uitzonderlijke smaak.
Culinaire veelzijdigheid: Deze mosterd is veel meer dan alleen een smaakmaker. Zijn unieke smaakprofiel maakt het een perfecte toevoeging aan een verscheidenheid van gerechten. Het verbetert sandwiches, vinaigrettes, gegrild vlees, gevogelte en zelfs kazen.
Perfecte balans: De subtiele balans tussen honing en tijm maakt deze mosterd een ideale keuze voor wie op zoek is naar een zoete, maar pittige smaak. Het geeft een nieuwe dimensie aan je favoriete recepten.
Probeer Honey & Thyme Mustard vandaag nog en ontdek een nieuwe manier om van smaken te genieten. Til je gerechten naar een hoger niveau door een vleugje elegantie en delicatesse toe te voegen met onze ambachtelijke mosterd. Bestel de jouwe nu en laat je verleiden door deze uitzonderlijke culinaire creatie.

Dit product bevat biologisch mosterdzaad 70%, water, azijn, honing, tijm, knoflook en specerijen.

biologisch mosterdzaad

Ook te ontdekken

Pâté au sirop de liège Be Apéro

Paté met Luikse stroop

Een heerlijke paté met kurksiroop om van te genieten als aperitief of op heerlijk boerenbrood.
 4,90 7,90
Tartinable de boulet liégeois be apero

Gespreide Boulet Liégeois

Herontdek de “boulet liégeois” met dit aperitiefbeleg.
 4,90 7,90