Grand Chenoy 2020

Grand Chenoy – 2020

 22,90

Grand Chenoy is een gastronomische rode wijn die uw feestelijke en ontspannen momenten graag begeleidt met rood vlees, eend of wild.

Uitverkocht

Dit product

In detail

Dit grote Chenoy-jaar toont door zijn unieke mix van Rondo, Pinotin en Regent het potentieel van ons Belgische terroir om rode wijnen van de hoogste kwaliteit te produceren.
De handmatige oogst van delicaat geselecteerde druiven en een verfijnde rijping in eikenhouten vaten brengen u een kostbaar moment van elegantie en evenwicht.
GRAND CHENOY is een gastronomische rode wijn die uw feestelijke en ontspannende momenten met rood vlees, eend, wild of kruidige gerechten graag begeleidt.
Te serveren op een temperatuur tussen 14 en 16°C.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00

Ben je ouder dan 18 jaar?

Volgens de Belgische wet is het verboden alcoholhoudende dranken te verkopen, te schenken of aan te bieden aan personen jonger dan 18 jaar.