Gin de Binche

 51,00

De Binche Gin onderscheidt zich door een vleugje bloedsinaasappel. De Binche Gin is een winnaar van meerdere medailles en een echte aanrader.

1 op voorraad

Dit product

In detail

De Binche Gin heeft een mooie bloemige aanzet gevolgd door een kruidige toets ondersteund door jeneverbessen. De afdronk is delicaat en wordt gekenmerkt door de finesse van de bloedsinaasappel. Het resultaat is een zachte, smakelijke en zeer aromatische gin! Hij is fijn en zijdeachtig en kan puur worden gedronken zonder de slokdarm te verbranden of natuurlijk in cocktails, maar met een neutrale tonic, met natuurlijke aroma’s, om de smaken niet te vervormen.

Bloedsinaasappel, gele citroen, lavendel, jeneverbessen.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00

Ben je ouder dan 18 jaar?

Volgens de Belgische wet is het verboden alcoholhoudende dranken te verkopen, te schenken of aan te bieden aan personen jonger dan 18 jaar.