rhum brun épicé de la distillerie du moulin du loup

Gekruide Bruine Rum – Moulin du Loup

 43,00

Gekruide donkere rum is aanvankelijk witte rum die, nadat hij de still heeft verlaten, wordt gerijpt met nieuw Amerikaans eikenhout.

Beschikbaar via nabestelling

Dit product

In detail

Gekruide donkere rum is aanvankelijk witte rum die, nadat hij de still heeft verlaten, wordt gerijpt met nieuw Amerikaans eikenhout. Hij wordt licht gesuikerd en vervolgens koud gemacereerd met verschillende kruiden. Wanneer de rum de gewenste smaken heeft gekregen, wordt hij gebotteld. Deze gekruide donkere rum heeft een alcoholpercentage van 40 procent.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Ben je ouder dan 18 jaar?

Volgens de Belgische wet is het verboden alcoholhoudende dranken te verkopen, te schenken of aan te bieden aan personen jonger dan 18 jaar.

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu