Coffret cadeau naissance

Geboorte geschenkdoos

 25,00

Hier is een geschenkdoos die de allerkleinsten meteen zal onderdompelen in de ontdekking van smaken door middel van heerlijke 100% biologische compotes!

Dit product

In detail

Deze prachtige doos bevat zes heerlijke compotes van het beroemde merk “Into The Spoon”, stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd om de smaakpapillen van peuters te prikkelen. Ontdek de verscheidenheid aan smaken die op het gehemelte van je baby wachten:

Appelcompote: Een klassieke, geruststellende zoetheid, perfect om de eerste smaken te ontdekken.
Compote van peer: Een symfonie van fruitige smaken om de zintuigen van je kind te prikkelen.
Compote Pomme & Prune d’Agen: Een perfecte combinatie van de zoetheid van appels en de rijke, lichtzoete smaak van pruimen.
Compote Appel & Madagaskar Vanille : Een exotisch vleugje Madagaskar vanille toegevoegd aan de zoetheid van de appel voor een onvergetelijke smaakervaring.
Compote Appel & Framboos: De perfecte balans tussen het zoete van de appel en het lichte zuur van de framboos.
Compote appel & banaan: Een samensmelting van fruitige smaken om het gehemelte van je kleintje te verrukken.
Elk van deze compotes is met de grootste zorg bereid, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit om de veiligheid en tevredenheid van je baby te garanderen.

Om deze doos in stijl te bekronen, hebben we hem verpakt in een luxe geschenkdoos, perfect om te geven bij de geboorte. De verpakking is met liefde en oog voor detail ontworpen en weerspiegelt het belang van deze speciale gelegenheid.

Geef je baby een heerlijke introductie in de wereld van smaken met onze “Délices de la Petite Enfance” Gourmet Geschenkdoos. Bestel nu en creëer onvergetelijke herinneringen rond de tafel met je kleintje.

Deze box bestaat uit:

  • Een luxe geschenkdoos van Belmade
  • Een pot Into The Spoon perencompote
  • Een pot appelmoes Into The Spoon
  • Een potje appelmoes & banaan Into The Spoon
  • Een potje appelmoes & snoeien d’Agen in de lepel
  • Een pot appelcompote & Madagascar vanille Into The Spoon
  • Een potje appelmoes & framboos In De Lepel
Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00