Miel Cactus

Cactushoning

 5,30 8,00

Met de expertise van Ilanga Nature op dit gebied, vind je alle voordelen van deze wilde, doornige maar smakelijke plant in Cactushoning, in een verfijnde pot uit Madagaskar.

Dit product

In detail

Zeldzame, natuurlijke honing van een traditionele oogst

Met de expertise van Ilanga Nature op dit gebied, vind je alle voordelen van deze wilde, doornige maar smakelijke plant in Cactushoning, in een verfijnd potje uit Madagaskar.

Cactushoning? Natuurlijk!

Maar dan vraag je je af hoe het smaakt? Absoluut zoet! Onze Cactushoning is een zeldzame, pure honing, zonder enig spoor van pesticiden, die zijn unieke essentie haalt uit de woestijn in het zuiden van Madagaskar, in Tuléar.

Het is dé honing om in huis te hebben tegen ontstekingen en keelpijn. Het is een echte bondgenoot voor jonge ouders die niet altijd geadviseerd worden om medicijnen te nemen. Het zal ook een welkome aanvulling zijn op je natuurlijke schoonheidsdrankjes: lichaamsscrubs, haarmaskers, enz. Cactushoning is erg zoet en lekker. Het is een perfecte suikervervanger voor diabetici. Het is een essentiële natuurlijke suiker die energie geeft en je glykemische index onder controle houdt.

Hij heeft een milde, licht zoete smaak, met toetsen van hazelnoot en karamel. Deze honing wordt ook gewaardeerd om zijn milde, aangename aroma.

Het zal ook een welkome aanvulling zijn op je natuurlijke schoonheidsmiddeltjes.

Door het in je huidverzorgingsroutine te gebruiken, kun je genieten van de voedende en hydraterende voordelen voor een zachtere, stralende huid.

Honing en cactus

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu