Into the Spoon Madagaskar vanille appelcompote

Compote – Appel & Madagaskar Vanille

 3,50

Een zachte compote van appels en Madagaskar vanille, volledig gemaakt van appels en een vleugje Madagaskar vanille. Te genieten vanaf de leeftijd van 6 maanden.

5 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product

In detail

Into The Spoon compotes zijn helemaal klaar! Er is niets aan te doen.

Deze compotes worden alleen van fruit gemaakt, er zijn geen overbodige ingrediënten. Deze appel en Madagaskar vanille compote is een grote favoriet bij kinderen. Deze compote is gemakkelijk te eten als dessert en is erg populair als tussendoortje. Deze compote is helemaal glad, zodat zelfs het jongste kind er vanaf 6 maanden zonder angst van kan genieten. Het is ook geschikt voor oudere kinderen (en zelfs volwassenen met een zoetekauw).

 

Appels (99,8%), Madagaskar vanille (0,2%).

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00