Citronnettes

Citroenen

 7,00

Ontdek de verfrissende combinatie van gekonfijte citroenschil omhuld met 70% pure chocolade in ons 100g Sachet de Citronnettes, een handgemaakte creatie van een klein bedrijf, die een voortreffelijke, evenwichtige smaakervaring biedt.

Uitverkocht

Dit product

In detail

Dompel jezelf onder in een verfrissende smaakervaring met onze Citronnettes, een exquise creatie die de levendigheid van gekonfijte citroenschil combineert met een luxe coating van 70% pure chocolade. Deze heerlijk pittige lekkernijen zijn zorgvuldig gemaakt door een klein ambachtelijk bedrijf en worden gepresenteerd in een royale zak van 100 g. Ze nodigen je uit om van elk moment te genieten met een perfecte samensmelting van smaken.

Productkenmerken:

Gekonfijte citroenschil: Laat je betoveren door de explosie van frisheid van gekonfijte citroenschil, die een pittige, exotische noot toevoegt aan elke hap.
70% pure chocolade: De rijke 70% pure chocolade omhult de Citronnettes subtiel en creëert een harmonieus evenwicht tussen de zuurheid van de citroen en de diepte van de chocolade.
100g zak: Trakteer jezelf op een moment van puur genot met onze zak Citronnettes, perfect voor een persoonlijke gastronomische pauze of om te delen met vrienden en familie.
Authentiek vakmanschap: Ontworpen door een klein ambachtelijk bedrijf, getuigt elke Citronnette van traditionele knowhow en aandacht voor detail.
Waarom kiezen voor Citronnettes?

Een verfrissende sensatie: Citronnettes bieden een explosie van frisheid, ideaal voor wie op zoek is naar een fruitig, pittig alternatief voor de wereld van chocolade.
Balans van smaken: De gedurfde combinatie van gekonfijte citroen en pure chocolade creëert een symfonie van evenwichtige smaken, die bij elke smaak het gehemelte betovert.
Elegant zakje: Ons zakje Citronnettes wordt gepresenteerd in een nette verpakking en is ook een attent geschenk voor chocoladeliefhebbers die op zoek zijn naar een andere zintuiglijke ervaring.
Geef toe aan de citroenverleiding:

Trakteer jezelf op een unieke smaakervaring met onze 100g Citronnettes, een perfecte balans tussen de helderheid van gekonfijte citroen en de rijkdom van 70% pure chocolade. Bestel nu en laat je verleiden door deze exquise samensmelting van smaken. Een gastronomische reis die bij elke smaak je zintuigen zal prikkelen.

Pure chocolade 70% (30%) (cacaomassa, rietsuiker, cacaoboter), geconfijte citroen (70%) (citroen, rietsuiker).

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00