Chocolow – Donkere Chocolade (155gr.)

 6,00

De Chocolow met een sterke donkere chocoladesmaak. Het is gebaseerd op 50% courgettes. Het donkere van donker, zeer bitter en nog minder zoet dan de Original Chocolow.

1 op voorraad

Dit product

In detail

De Chocolow met een sterke donkere chocoladesmaak. Het is gebaseerd op 50% courgettes. Het donkere van donker, zeer bitter en nog minder zoet dan de Original Chocolow.

Het begon allemaal met Louis, een vader van twee kinderen, die een minder zoet alternatief wilde voor de spreads die op de markt verkrijgbaar zijn.
De toevoeging van een vers, gezond en lokaal ingrediënt was een voor de hand liggende en perfecte match om het product te binden en een natuurlijke zoetheid te geven.
Nadat hij al zijn familieleden voor zich had gewonnen, was het op de markt brengen van de spreads de volgende stap.

Wij willen duurzame en gezondere alternatieven creëren die iedereen ten goede komen.

Door een lokaal ingrediënt in het broodbeleg te verwerken, zorgen we voor een gezonde en duurzame innovatie.

Gezondheid op natuurlijke wijze via producten die gezonder en vol van smaak zijn. Tot 84% minder suiker dan conventioneel broodbeleg, minder calorieën en vol vezels.

Transparantie door eenvoudige en respectvolle communicatie met alle bij het Chocolow-project betrokken belanghebbenden. Van producenten tot wederverkopers en u, de veeleisende consument.

Duurzaamheid is essentieel in ons project: productie in aangepaste werkplaatsen, biologische certificering, recycleerbare glazen verpakkingen en nog veel meer.

Belgische seizoenscourgette (50%), hazelnoten (30%), pure chocolade (72% cacao) (20%) (cacaomassa, suiker, cacaoboter)

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00