Chocolow – Donkere Chocolade (155gr.)

 6,00

De Chocolow met een sterke donkere chocoladesmaak. Het is gebaseerd op 50% courgettes. Het donkere van donker, zeer bitter en nog minder zoet dan de Original Chocolow.

1 op voorraad

Dit product

In detail

De Chocolow met een sterke donkere chocoladesmaak. Het is gebaseerd op 50% courgettes. Het donkere van donker, zeer bitter en nog minder zoet dan de Original Chocolow.

Het begon allemaal met Louis, een vader van twee kinderen, die een minder zoet alternatief wilde voor de spreads die op de markt verkrijgbaar zijn.
De toevoeging van een vers, gezond en lokaal ingrediënt was een voor de hand liggende en perfecte match om het product te binden en een natuurlijke zoetheid te geven.
Nadat hij al zijn familieleden voor zich had gewonnen, was het op de markt brengen van de spreads de volgende stap.

Wij willen duurzame en gezondere alternatieven creëren die iedereen ten goede komen.

Door een lokaal ingrediënt in het broodbeleg te verwerken, zorgen we voor een gezonde en duurzame innovatie.

Gezondheid op natuurlijke wijze via producten die gezonder en vol van smaak zijn. Tot 84% minder suiker dan conventioneel broodbeleg, minder calorieën en vol vezels.

Transparantie door eenvoudige en respectvolle communicatie met alle bij het Chocolow-project betrokken belanghebbenden. Van producenten tot wederverkopers en u, de veeleisende consument.

Duurzaamheid is essentieel in ons project: productie in aangepaste werkplaatsen, biologische certificering, recycleerbare glazen verpakkingen en nog veel meer.

Belgische seizoenscourgette (50%), hazelnoten (30%), pure chocolade (72% cacao) (20%) (cacaomassa, suiker, cacaoboter)

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu