Ceci est Passata

 10,00

Ontdek culinaire uitmuntendheid met Passata van Eatmosphere, een klein Nederlandstalig bedrijf gemaakt van zorgvuldig geselecteerde Belgische tomaten, die een uitzonderlijke, genummerde smaakervaring garanderen voor liefhebbers van gezonde producten.

1 op voorraad

Dit product

In detail

Ontdek culinaire uitmuntendheid met onze uitzonderlijke Passata van Eatmosphere, een klein Nederlandstalig bedrijf met een passie voor gezonde producten. Deze fles Passata is het resultaat van zorgvuldig geselecteerde Belgische tomaten, wat zorgt voor een unieke smaakervaring.

Productkenmerken :

Lokale oorsprong: Onze zorgvuldig geteelde Belgische tomaten geven onze Passata een authentieke versheid en smaak, en bieden een echte onderdompeling in kwaliteitsterroirs.
Gezond product: Bij Eatmosphere komt kwaliteit op de eerste plaats. Onze Passata wordt uitsluitend gemaakt op basis van gezonde producten, zonder afbreuk te doen aan de zuiverheid en natuurlijkheid van de ingrediënten.
Genummerde flessen: Elke fles van onze Passata is een genummerd kunstwerk, wat getuigt van Eatmosphere’s toewijding aan ambachtelijke productie en transparante traceerbaarheid.
Duik in een nieuwe culinaire ervaring door onze Passata aan je mandje toe te voegen. Proef de rijkdom van Belgische tomaten in elke lepel en laat je verleiden door de authenticiteit van deze unieke creatie van Eatmosphere. Bestel nu om je gerechten naar nieuwe hoogten van delicatesse en smaak te brengen.

0,75kg veld tomaten, basilicum, olijfolie, zeezout.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu