Ceci est Passata

 10,00

Ontdek culinaire uitmuntendheid met Passata van Eatmosphere, een klein Nederlandstalig bedrijf gemaakt van zorgvuldig geselecteerde Belgische tomaten, die een uitzonderlijke, genummerde smaakervaring garanderen voor liefhebbers van gezonde producten.

1 op voorraad

Dit product

In detail

Ontdek culinaire uitmuntendheid met onze uitzonderlijke Passata van Eatmosphere, een klein Nederlandstalig bedrijf met een passie voor gezonde producten. Deze fles Passata is het resultaat van zorgvuldig geselecteerde Belgische tomaten, wat zorgt voor een unieke smaakervaring.

Productkenmerken :

Lokale oorsprong: Onze zorgvuldig geteelde Belgische tomaten geven onze Passata een authentieke versheid en smaak, en bieden een echte onderdompeling in kwaliteitsterroirs.
Gezond product: Bij Eatmosphere komt kwaliteit op de eerste plaats. Onze Passata wordt uitsluitend gemaakt op basis van gezonde producten, zonder afbreuk te doen aan de zuiverheid en natuurlijkheid van de ingrediënten.
Genummerde flessen: Elke fles van onze Passata is een genummerd kunstwerk, wat getuigt van Eatmosphere’s toewijding aan ambachtelijke productie en transparante traceerbaarheid.
Duik in een nieuwe culinaire ervaring door onze Passata aan je mandje toe te voegen. Proef de rijkdom van Belgische tomaten in elke lepel en laat je verleiden door de authenticiteit van deze unieke creatie van Eatmosphere. Bestel nu om je gerechten naar nieuwe hoogten van delicatesse en smaak te brengen.

0,75kg veld tomaten, basilicum, olijfolie, zeezout.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00