Bloody Josef

 7,90

Bloody Josef hete saus is gemaakt van Italiaanse tomaten. Sterkte 5/10

12 op voorraad

Dit product

In detail

Bereid met Italiaanse tomaten met licht gebrande schil, biologische selderij en mooie rode Habanero pepers geteeld in Brussel.

Josef is Marie’s kameraad, ze hadden zelfs een verhouding in hun jeugd in een kolchoz, maar het is niet erg duidelijk….. Men zegt dat hij sindsdien veel wodka en tomatensap cocktails drinkt om te vergeten.

Josef is een smulpaap, hij heeft echt honger: hij houdt van pasta, pizza, en alles wat in het algemeen gegeten wordt, hij zal met veel plezier de imperialistische ketchup en de kapitalistische sriracha vervangen.

Ook uitstekend met wodka, in een shot, om tijd te besparen.

Sterkte 5/10

Tomaat, ciderazijn, selderij, Habanero pepers, bronwater, bruine suiker, Guérande zout.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Moutarde au pain d'épices

Peperkoek mosterd

Découvrez la Moutarde au Pain d’Épices belge par Aux Vraies Saveurs. Une fusion exquise de moutarde et de pain d’épices, cette délicatesse artisanale est une véritable pépite de tradition culinaire belge. Commandez dès aujourd’hui pour une expérience gustative exceptionnelle.
 3,85
Moutarde au mile et thym

Honing & Tijm Mosterd

Ontdek onze Honing en Tijm Mosterd – Een perfect huwelijk van zoetheid en kruiden. Verfraai je gerechten met onze artisanale kwaliteitsmosterd. Veelzijdig en heerlijk. Bestel nu voor een uitzonderlijke culinaire ervaring.
 3,85